Vierde generatie doet intrede in familiebedrijf Van Dessel

15-10-2020
Verzekeringskantoor Van Dessel wordt sinds de oprichting in 1946 geleid door de familie Verlinden. Hugo Verlinden, voorzitter van de Raad van Bestuur, en Patrick Verlinden, huidig CEO, vertegenwoordigen respectievelijk de tweede en derde generatie. Op 1 oktober 2020 heetten we twee nieuwkomers uit de familie Verlinden welkom in ons bedrijf.

Welke verzekeringen heeft een kotstudent nodig?

14-09-2020
Bij de start van het academiejaar nemen tienduizenden studenten hun intrek in een studentenkamer. Aan het leven op kot zijn echter ook risico's verbonden, waarvoor u best de nodige verzekeringen afsluit.

Aantal ladingdiefstallen stijgt: deze preventiemaatregelen zijn cruciaal voor uw verzekering

27-08-2020
Het aantal ladingdiefstallen langs de Belgische wegen stijgt, maar de politie is niet bij machte om het tij te doen keren. Daarom rekenen de verzekeraars erop dat hun transportklanten zelf de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Hoe dient u het risico op ladingsdiefstal te beperken?

Commerciële kentekenplaten: wijzigingen vanaf 1 januari 2021

20-08-2020
Op 1 januari 2021 treedt een Koninklijk Besluit in werking dat het gebruik van commerciële platen herziet. De belangrijkste wijzigingen? Er komen twee nieuwe types van commerciële platen en de toepassings- en verkrijgingsvoorwaarden van de bestaande platen worden aangepast.

Schade aan uw wagen: zo vult u het aanrijdingsformulier best in

11-08-2020
Bij een schadegeval wilt u op uw makelaar kunnen rekenen. Logisch, want het is nooit een leuke ervaring en op zo’n moment is alle hulp en bijstand welkom. Daarom bundelen wij in onze reeks ‘Eerste Hulp bij Schade’ allerhande tips en adviezen om schadegevallen vlot af te handelen – en nog beter: te voorkomen. In dit artikel belichten we schade aan uw voertuig en het correct invullen van het aanrijdingsformulier.

Schadevergoedingen bij dieren: hoe zit dat?

03-08-2020
Bij een schadegeval met een dier is het de regel dat de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij de aankoopwaarde van het dier vergoedt. Toch zijn er al zaken geweest waarbij geoordeeld werd dat dat bedrag niet de reële waarde van het dier vertegenwoordigt en er een hogere schadevergoeding toegekend werd. Hoe wordt die beslissing genomen?

Uw ‘groene kaart’ wordt wit

04-06-2020
De internationale motorrijtuigverzekeringskaart, die u waarschijnlijk beter kent als de ‘groene kaart’, verliest vanaf juli van dit jaar haar typische groene kleur. Voortaan krijgt dit document een witte kleur, al zal de wijziging stapsgewijs doorgevoerd worden.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.